Reklam

Ankara Haberleri

Manşet

Gazete Sağlık

14 Şubat 2016 Pazar

bilsem sınav soruları örnekleri

 3. sınıf BİLSEM sınav soruları ve cevap anahtarı. BİLSEM sınav soruları ve cevap anahtarı. 14 Şubat 2016 BİLSEM Sınavı Soru ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanır? Bilsem sınavı soruları ve cevapları 2016 Şubat. Bazı çocuklar diğerlerinden farklı olarak yaşı ve yaşam koşullarının üstünde yaptıkları ve konuşmaları ile kendinin farklı olduğunu farkettirir.Bunu bazen aileler farkedemesede aileden sonra en çok zaman geçirdikleri kişi olan öğretmenlere meb tarafından önemli görev verilerek sınıflarında üstün yetenekli gördükleri öğrencileri MEB'e bildirmeleri istenmekte.Her yıl öğretmenlerin belirlediği üstün yetenekli çocukların katıldığı BİLSEM sınavı bu yıl hangi tarihte yapılacak? BİLSEM sınavı öğrenci seçimi nasıl olacak?

3. sınıf BİLSEM sınav soruları ve cevap anahtarı
bilsem sınav soruları ve cevapları
bilsem sınav soruları örnekleri
bilsem sınav soruları 4. sınıf

NE ZAMAN YAPILACAK ? 

Öğrenciler MEB tarafından belirlenen tarih olan 14 Şubat 2016'da 81 ilde yapılacak sınavla seçilecek.( sınavlar tablet uygulaması ile yapılacak) 

BİLSEM SINAVINA HANGİ SINIFLAR KATILABİLECEK ? 

Bakanlığın yeni düzenlemesiyle birinci , ikinci , Üçüncü ve dördüncü sınıflar yapılacak merkezi sınava katılabilecek. (Öğrenciler Öğretmenleri tarafından aday gösterilebilecek) 

BİLSEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK ?

Sınav sonuçları 9 Mart 2016'da açıklanacak.Üçüncü ve dördüncü sınıflar için grup tarama sonuçları açıklandıktan sonra İl Tanılama Komisyonunca öğrencilerin, 21-30 Mart 2016'da yetenek alanlarına göre randevuları düzenlenecek.  

BİLSEM SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN ALACAĞI EĞİTİMLER 

a) Uyum,

b) Destek Eğitimi, 

1- İletişim Becerileri 

2- Bilimsel Çalışma Yöntemler 

3- Bilgisayar 4- Yabancı Dil 

5- Problem Çözme Teknikleri 

6- Grupla Çalışma Teknikleri 

7- Öğrenme Yöntemleri 

8- Sosyal Etkinlikler 

9- Araştırma Teknikleri 

c) Bireysel Yetenekleri Fark Ettirme, 

d) Özel Yetenekleri Geliştirme, 

e) Proje Üretimi 

BİLİM VE SANAT 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder