Reklam

Ankara Haberleri

Manşet

Gazete Sağlık

26 Ocak 2016 Salı

AKSARAY'DA MEDİKAL ÜNİFORMA ÇEŞİTLERİ

Aksaray'da hizmet veremeye başlayan Özelsa medikal artık onlarca farklı ürün çeşidini kentin dört bir yanına ulaştırmaya başladı. Ülke genelinde hemşire formasıve doktor önlüğü çeşitlerinin yanı sıra sabo terlik ve öğretmen önlüğü çeşitleriyle de aranılan bir firma haline gelen Özelsa Medikal, Aksaray hastaneleri ve tıp merkezleri için de mühim firmalardan biri… Çünkü tüm medikal giyim ihtiyaçları firmanın sitesi aracılığı ile sadece tek tıkla internet üzerinden karşılanabiliyor.

Aksaray'a Özel Doktor Önlüğü Modellerini İncelediniz mi?

Aksaray Devlet Hastanesi, Eskil Devlet Hastanesi, Gülağaç Devlet Hastanesi, Özel Mutlu Hastanesi, Özel Medisaray Hastanesi, Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile diğer sağlık kuruluşları ve hastaneler hemşire formaları ya da cerrahi bone gibi ihtiyaçları için nereden alınır sorusuna yanıt buldu. Tüm hastanelere hizmet veren firma online satış ile internet üzerinden sipariş kabul ediyor. Bu sayede siparişler kargo aracılığı ile Aksaray'ın tüm ilçe ve mahallerine ulaşabiliyor.

Aksaray'da Hemşire Forması Nereden Alınır?

Yapılması gereken işlem çok basit! Firmanın online satış sitesine tıklayarak ürün seçimi yapmak ve satın al butonuna tıklayarak ürünlerin kapıya kadar gelmesini sağlamak yeterli oluyor. Ayrıca hemşire terlikleri ve veteriner hekim formaları gibi ürün çeşitleri de mevcut. Firma tarafından verilen hizmetler sadece ürün teslimatı değil. Ayrıca forma veya doktor önlükleri üzerine isim ile unvan kalıcı bir şekilde işlenebiliyor. Seçilen ürünün paça boyu dahi firma tarafından ayarlanıyor.

Zengin bir ürün çeşidi yelpazesine sahip olan Özelsa medikal Aksaray'da görev yapan sağlık görevlilerinin beklentisini uygun fiyat politikası ile de karşılıyor. En yeni laboratuvar önlüğü çeşitlerinden en rahat doktor terlikleri modellerine, kaliteli hemşire önlükleri çeşitlerinden çocuk doktoru takımı modellerine kadar her türlü ürün seçenekler arasında yer alıyor. Aksaray Ortaköy'de cerrahi bone modelleri oldukça popülerlik kazandı.

Her renkte ve her desende cerrahi bone modellerini firmanın satış sitesinde bulabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra cerrahlara özel tasarlanmış olan cerrahi takımmodelleri de kentin Güzelyurt ve Eskil ilçelerinde büyük talep görüyor. Aksaray'da medikal giyim artık ÖZLESA Medikal'den soruluyor!

www.ozelsa.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder